Verwarming

Verwarming voor uw persoonlijk comfort

Bij Reenova staat de goede werking van uw verwarmingsinstallatie centraal.

Het regelmatig onderhouden van uw verwarmingsinstallatie is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook van essentieel belang voor de veiligheid en efficiëntie ervan. Verwarmingstoestellen op aardgas moeten volgens de wet om de twee jaar een onderhoudsbeurt krijgen.

Het laten onderhouden van uw verwarmingsinstallatie loont zeker. Een goed onderhouden installatie verbruikt namelijk minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten. Bovendien zorgen wij voor een geldig onderhoudsattest, wat van belang is voor uw gemoedsrust en wettelijke naleving.

Naast het onderhoud bieden wij een uitgebreide reeks aan diensten, waaronder herstellingen, het vervangen van radiatoren en het plaatsen van nieuwe verwarmingstoestellen. Of het nu gaat om kleine reparaties of een volledige vervanging van uw installatie, wij garanderen vakmanschap en maken gebruik van hoogwaardige materialen om duurzame en betrouwbare resultaten te verzekeren. Uw verwarmingsinstallatie is bij ons in goede handen, daar kunt u op vertrouwen.

Wat doen we?