Interieur

Totaalinrichting van A tot Z

Bij Reenova begeleiden we u vanaf het allereerste ontwerp tot aan de oplevering van de werken. Ons team staat klaar om u te adviseren bij de keuzes van materialen en om ervoor te zorgen dat uw project vlot verloopt van start tot finish. Vertrouw op ons voor een zorgeloze renovatie-ervaring, waarbij uw wensen en behoeften altijd centraal staan.

Dankzij nauwe samenwerkingen met onderaannemers kunnen we een breed scala aan aanvullende diensten aanbieden, zoals elektriciteitswerken, pleisterwerken, schilderwerken en Mortex. Dit stelt ons in staat om een compleet en uitgebreid pakket aan te bieden, waardoor u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor uw gehele renovatieproject. Bij Reenova streven we naar een totale dienstverlening, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van uw droomruimte, zonder zorgen.

Soms zijn het de kleine veranderingen die een grote impact hebben. Bij Reenova geloven we in de kracht van kleine renovaties om uw ruimte te transformeren en te verbeteren. Of u nu een keuken, badkamer, slaapkamer of een andere ruimte wilt opfrissen, onze op maat gemaakte oplossingen zijn perfect afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. Door gebruik te maken van specifieke materialen, streven we ernaar om elke ruimte om te toveren tot een plek die perfect past bij uw wensen en behoeften. Bij Reenova creëren we leefruimtes die zowel functioneel als mooi zijn, en we kijken ernaar uit om samen met u uw volgende renovatieproject te realiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in: