Maatwerk

Maatwerk

Ontdek het concept van onze onderneming, de persoonlijke aanpak en ons maatwerk. Alles wordt na een eerste persoonlijk contact ontworpen, eventueel nog aangepast aan uw voorkeuren en dat allemaal in ons eigen atelier. Met specifieke en aangepaste oplossingen transformeren we vergeten hoekjes tot ware blikvangers in uw interieur!

Gedreven door passie in schrijnwerk, leveren we vakmanschap voor uw volledige binnenhuisinrichting.

Keukens

Uw keuken moet praktisch zijn, waar u gemakkelijk en vlot in kunt werken, maar moet ook een aangename omgeving zijn, waar u graag in vertoeft. Daarom maken we een persoonlijk ontwerp om tot de keuken te komen die niet alleen aansluit bij uw wensen en verlangens, maar ook met het interieur daarrond.

We zijn van alle markten thuis. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kunnen we u de nodige tips geven. Wil u een landelijke stijl of eerder modern? We tekenen voor u een kwaliteitsvolle keuken op maat waar jij uw persoonlijke wensen in terugvindt.

Kasten & Dressings

Voor alles een plaats en een plaats voor alles, dat is het uitgangspunt bij het samenstellen van kasten en dressings.

Alles wordt volledig op maat uitgetekend en daarna gemaakt in ons atelier. Ook de plaatsing van de kasten gebeurt door onze eigen mensen, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen verzekeren bij het realiseren van uw wensen.